Soundtrack k Deníku Bridget Jonesové konečně i u nás

12.08.2001 16:59 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Deník Bridget Jonesové
© facebook interpreta
"Deník Bridget Jonesové" je nejen úspěšná kniha, ale i veleúspěšný film, který se koncem minulého týdne objevil i v našich kinech. A jak už tomu bývá, vydařený snímek doprovází i neméně povedený soundtrack, alespoň co se interpretů týče.

Alba už se po celém světě prodalo přes milion a půl a určitě to půjde ještě nahoru. Není se co divit - skladby od Geri Halliwell, Robbieho Williamse, Sheryl Crow či Gabrielle jsou pěknými taháky. Verze, která se prodává u nás, má celkem šestnáct skladeb, což sice není v porovnání s verzí britskou, která má skladeb devatenáct, zrovna růžové, ale nejhůř na tom jsou v USA, kde má soundtrack písniček jen patnáct.

Soundtrack "Bridget Jones' Diary" obsahuje tyto skladby: 1. Gabrielle - Out Of Reach, Aretha Franklin - Respect, Geri Halliwell - It's Raining Men, Robbie Williams - Have You Met Miss Jones?, Chaka Khan - I'm Every Woman, Sheryl Crow - Kiss That Girl, Shelby Lynne - Kilin' Kind, Dina Carroll - Someone Like You, Robbie Williams - Not Of This Earth, Rosey - Love, Diana Ross & Marvin Gaye - Stop, Look, Listen (To Your Heart), Shelby Lynne - Dreamsome, Patrick Doyle - It's Only A Diary, Alisha's Attic - Pretender Got My Heart, Jamie O'Neal - All By Myself, Aaron Soul - Ring, Ring, Ring.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY