Marina & The Diamonds nachystala své druhé album na říjen

18.08.2011 18:20 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Marina & The Diamonds
© facebook interpreta
Velšská zpěvačka Marina & The Diamonds konečně prozradila první střípky k novému albu. Podle aktuálních informací by deska měla vyjít koncem října.

Svou druhou studiovou nahrávku zpěvačka pojmenovala "Electra Heart", a jak uvedla v rozhovoru pro server Popjustice, bude kolekce hudebně velmi pestrá. Mezi producenty, kteří se na desce podílejí, najdeme taková jména jako Greg Kurstin, Diplo, Dr. Luke, Stargate, Guy Sigsworth nebo Liam Howe. Před pár dny Marina představila první ochutnávku, skladbu s názvem "Fear And Loathing".

Nejde ale o plnohodnotný singl, pouze o jednu z nových písní, která se na desce objeví. I přesto k ní zpěvačka natočila video, ve kterém naplňuje i slib nové image, kterou započala ostříháním svých dlouhých havraních vlasů. V minulém týdnu šla ve své změně ještě dál - aktuálně z ní je blondýnka.

První oficiální singl k novému albu by zpěvačka měla představit v průběhu září. Do té doby slibuje, že fanoušky potěší celkem třemi ukázkami z nové desky. Na tu první se můžete podívat hned níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY