Hana Hegerová končí se zpíváním

12.08.2011 10:49 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Hana Hegerová
© facebook interpreta
Český národ nemá mnoho miláčků, které bezmezně obdivuje a považuje je za národní poklad. Hana Hegerová do této úzké skupiny obdivovaných bezpochyby patří. Proto její příznivce zcela určitě zasáhne zpráva, že se tato dáma rozhodla definitivně skončit se zpíváním.

Před několika dny bulvárními deníky proběhly informace o její těžké nemoci a operaci několika nádorů. Ty měly následovat po zrušení několika plánovaných koncertů, včetně jejího narozeninového, kdy měla oslavit svých kulatých osmdesát let. Zpěvačka a její manažerka pro MF Dnes ale vše uvedly na pravou míru. Ačkoli se jednalo jen o menší chirurgický zákrok, Hegerová se kvůli zdravotním potížím s pohybovým ústrojím rozhodla zanechat sólových koncertů, maximálně se možná v budoucnu na nějakém vystoupení objeví pouze jako host.

"Rozhodla jsem se, že už nechci. Nechci už zpívat, nechci už vystupovat veřejně. Chci se zbavit stresu. Firma Hana Hegerová zkrátka končí, zůstává soukromá osoba Hana Hegerová, která si chce konečně vychutnat obyčejné klidné dny se svým pejskem. Držte mi palce, ať je jich ještě hodně," uvedla pro deník.

Stejně tak se nedá počítat ani s dalšími nahrávkami. Její poslední desky "Mlýnské kolo v srdci mém" se přitom prodalo téměř padesát tisíc kusů, což je číslo v našich končinách zcela výjimečné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY