Zpěvačka Massive Attack má soudní zákaz kontaktovat Petea Tonga

13.08.2011 18:13 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Pete Tong
© dailymail.co.uk
Britskými médii oběhla kuriózní zpráva, že jednapadesátiletého anglického DJe Petea Tonga "obtěžuje" bývalá zpěvačka bristolských Massive Attack Shara Nelson. Tong si proto obstaral soudní zákaz, který jí neumožňuje se k němu přiblížit ani na krok.

Šestačtyřicetiletá Nelson například tvrdila, že je Tongovou ženou, a veřejně se chlubila fikcí, že je i jeho manažerkou. Kromě toho jej prý i obtěžovala dotěrnými telefonáty.

Před soudem zpěvačka nahlásila své příjmení jako "Tong" a trvala na tom, že pár má spolu i dítě. Soud rozhodl ve prospěch Tonga, který před nedávnem oslavil dvacet let působení na rádiu BBC 1 a kterému lži Nelson způsobily "úzkost a ostudu". Shara Nelson dostala soudní zákaz kontaktování Tonga nebo kohokoliv z jeho rodiny. A jako bonus dostala od západolondýnského magistrátu i osmdesát hodin veřejně prospěšných prací...

Shara Nelson měla po několika legendárních hostovačkách pro Massive Attack ještě pět sólových singlů a zabodovala zlatou deskou"What Silence Knows", která byla nominována na Mercury Music Prize v roce 1994 a zaručila jí i nominace na Best British Female Artist a Best British Breakthrough Act na Brit Awards. V současnosti údajně pracuje na nové desce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY