Favál Music Fest Vol. 3 nabídne kapely z Brazílie nebo Rakouska

02.08.2011 08:56 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Favál Music Fest Vol. 3 - flyer
© www.bandzone.cz/fan/favalmusicfest
Sobota 10. září 2011 nabídne již třetí vydání nové indoor festivalové tradice v Brně. Na podzim 2010 úspěšně odstartovaný nový ambiciózní projekt Favál Music Fest nabízí každé jaro a podzim akci, která dle pořadatelů představuje to nejlepší z české scény na poli moderního rocku a metalu plus jednoho až dva exkluzivní hosty ze zahraničí.

Vždy se můžete těšit na dva až tři klubové pojmy, zahraniční specialitu a to vše doplněné o prověřená brněnská jména a jednu zcela čerstvou a neokoukanou formaci, která celý program otevře. "To vše v tradičních prostorách brněnského klubu Favál, opět s akcemi na panáky, welcome drinkem a vzhledem k dané soupisce kapel za opravdu velmi příznivé vstupné," lákají pořadatelé. Na koho se tedy můžete 10. září těšit?

Hlavními akvizicemi budou zkušení brazilští hardcoristé Paura a rakouští metalcoristé All Faces Down. Těšit se můžete i na zkušené české tvrďáky Bethrayer, Straight a Shatter a osobité brněnské emo metalisty sic.engine. Celý program pak otevře domácí post hardcore naděje Astronaut On A Cloud. Další informace najdete na oficiální facebookové události akce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY