You Me At Six si říjnové album okoření metalem

02.08.2011 17:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

You Me At Six
© myspace.com
You Me At Six platí posledních pár let na britských ostrovech za nezpochybnitelnou pop-rockovou jedničku. Po dvou úspěšných deskách "Take Off Your Colours" (2008) a především "Hold Me Down" (2010) se ale rozhodli trošku poškádlit vlastní řady a připravili album s metalovou příchutí. Bude se jmenovat "Sinners Never Sleep" a v prodeji bude od 3. října.

"Upřímně vám řeknu, že přemýšlíme o tom dát si s You Me At Six přestávku. Všichni spíše posloucháme metalovější věci, určitě ne třeba All Time Low. Samozřejmě máme rádi i pop a rock, ale většinu času posloucháme metal," připravoval posluchače na změnu frontman kapely Josh Franceschi už koncem loňského roku. Odklon od předchozí tvorby prý nakonec tak razantní nebude, na dvanáctistopém "Sinners Never Sleep" se ovšem i tak dočkáme zajímavých hostů - Oliho Sykese z Bring Me The Horizon a zpěváka australských brusek Parkway Drive Winstona McCalla.

Zbývá dodat, že kompletní nahrávací procedura probíhala u producenta Gartha Richardsona (Funeral For A Friend, Biffy Clyro, Rage Against The Machine) v americkém Los Angeles. Tracklist alba "Sinners Never Sleep" je následující: Loverboy, Jaws On The Floor, Bite My Tongue, This Is The First Thing, No One Does It Better, Little Death, Crash, Reckless, Time Is Money, Little Bit Of Truth, The Dilemma, When We Were Younger.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY