No Doubt povolali na novinku producentský tým Beyoncé a Nicoly Roberts

25.07.2011 12:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

No Doubt
© satelitemusical.net
Už koncem června nás No Doubt informovali o přípravách očekávané studiovky, která bude jejich první deskou po deseti letech. Kromě Marka "Spikea" Stenta, producenta Madonny a Depeche Mode, se na ní produkčně podílí také tým Major Lazer, který tvoří Diplo a Switch.

Osazenstvo kapely prozradilo spolupráci na svém Twitteru, kam umístilo společnou fotografii s producentským duem. K ní muzikanti připsali: "Právě teď ze studia!" a uvedli název písně, na které všichni usilovně dřou. Jedná se o kousek "Push And Shove". Z dalších titulů novinkových písní se do éteru dostaly názvy "One More Summer" a "Settle Down".

Připomeňme, že tým Major Lazer nedávno spolupracoval s Beyoncé. Snědá kráska si jejich služby vyžádala na skladbě "Run The World (Girls)", která pochází z její aktuální kolekce "4" a pro kterou se základem stala právě skladba dua "Pon de Floor". Kromě toho si je můžete pamatovat také z debutového sólo singlu Nicoly Roberts "Beat Of My Drum" a v neposlední řadě samozřejmě také díky jejich ostatní vlastní hudební tvorbě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY