Black Eyes Peas si po turné dopřejí pauzu

11.07.2011 15:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Black Eyed Peas
© last.fm
Populární hiphopová formace Black Eyed Peas má za sebou perné roky, a nikoho tak jistě nepřekvapí, že po vydání úspěšné "The Beginning" a velkém světovém turné si dopřejí chvíli oddechu. Domněnky fanoušků nyní potvrdil lídr formace will.i.am. "Ale nebojte se, my se vrátíme!" vzkazuje.

Frontman Black Eyed Peas o plánech kapely informoval na svém Twitteru. S odkazem na desky "Monkey Business", "The E.N.D" a poslední zmíněnou nahrávku napsal: "Chystáme se na malou pauzu, stejně jako jsme to udělali už dříve... To ale neznamená, že přestaneme tvořit!" Konkrétně u něj fanoušci předpokládají, že bude pokračovat ve své kariéře producenta. Podobně sólově se zřejmě bude realizovat i zpěvačka Fergie.

Jak uvádí server Music-News.com, tuto poslední informaci dokazuje i věta, kterou Fergie prohodila ve středu 6. července na koncertu v britském Alton Towers Amusement Parku: "Tento večer je pro nás všechny výjimečný, protože je to poslední koncert v Anglii na hodně dlouhou dobu. Rádi bychom, abyste věděli, že vám moc děkujeme za vaši podporu, kterou jste nám od začátku věnovali."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY