Righ Said Fred jsou vaši přátelé

02.08.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Right Said Fred
© facebook interpreta
Right Said Fred je dvojice, kterou tvoří bratři Richard a Fred Fairbrassovi. V roce 1991 obrátili hudební business naruby svým singlem "I'm Too Sexy" a deskou "Up", kterých se dohromady prodalo sedmnáct milionů kusů. Ačkoli z alba vyšly další dva velké hity "Deeply Dippy" a "Don't Talk Just Kiss", další dvě desky moc úspěchů nesklidily.

Letos se ovšem Right Said Fred vrátili se skvělým singlem "You're My Mate", který si vedl výborně i v české rádiové hitparádě. Nyní se začíná hrát i druhý singl "Mojive", a tak je ten pravý čas pro vydání desky. Ta se pod názvem "Fredhead" na pulty dostane 13. srpna a obsahovat bude kromě nových skladeb i nové verze "I'm Too Sexy" a "Don't Talk Just Kiss". Vypadá to, že jedna z nejveselejších popových desek tohoto roku je na spadnutí.

Definitivní tracklist nové desky není znám, ale podle advance alba by měl vypadat následovně: You're My Mate, Bring Your Smile, Angel Dust, Mojive, Funk You, Lap Dance Junkie, Lovers.com, Feel Like A Woman, I'm Too Sexy, Jamaican Jerk, I Know What Love Is, Isatiable You, Lovesong, Don't Talk Just Kiss, Sun Changes Everything.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY