Dolly Parton prozradila detaily k chystanému filmu a k nové desce

06.07.2011 14:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dolly Parton
© dollypartonmusic.net
Koncem června jsme vás informovali o nové desce Dolly Parton, ze které vybrala i pilotní singl "Together You And I". Kromě novinkového alba se slavná zpěvačka pustila i do filmu, ve kterém hraje po boku Queen Latifah. Snímek se bude jmenovat "Joyful Noise" a na plátna kin dorazí začátkem příštího roku.

Dolly Parton v něm hraje vdovu po řediteli kostelního sboru. Queen Latifah zase ztvárňuje matku teenagera, která převezme vůdčí roli po zesnulém dirigentovi. "Film bude mít premiéru 12. ledna, a pokud se mu bude dobře dařit, vrhnu se do dalšího," dodala Dolly v rozhovoru pro Billboard.com.

K očekávané a v pořadí jedenačtyřicáté řadovce "Better Day" country zpěvačka pak řekla, že bude barevná. "Každý projekt si žádá něco jiného a konkrétně na tomhle jsem si přála mít spoustu barev. Chtěla jsem udělat něco povznášejícího. Popravdě jsme nahráli dema ke spoustě nových skladeb... a zdá se, že i když je kolem nás terorismus, špatné počasí nebo nezaměstnanost, trochu jiskry všichni potřebujeme," vysvětlila a dodala: "Vím, že dokážu zazpívat dobrou a smutnou skladbu, ale lidi to nemají rádi. Chtěla jsem udělat něco, co by si všichni rádi poslechli."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY