Podívejte se na "Every Teardrop Is A Waterfall" Coldplay

29.06.2011 11:27 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall
© facebook interpreta
Angličtí alternativní rockeři Coldplay představili o víkendu digitálně, začátkem týdne pak i fyzicky EP k prvnímu singlu "Every Teardrop Is A Waterfall" z jejich chystané páté studiovky. Níže se můžete podívat na čerstvý videoklip.

Na "Every Teardrop Is A Waterfall EP" kromě titulní písně najdete i dva bonusy, songy "Major Minus" a "Moving To Mars". Jejich poslech je možný už pár dní, to už ale bezpochyby víte. Nový videoklip vznikal 14. a 15. června, premiéru si odbyl už 28. června na Vevo kanálu kapely. Posuďte sami, jestli tento barevný klip plný pixilací a světel působí ušitý horkou jehlou, nebo nikoliv.

Pátá studiovka Coldplay, která měla vyjít v prosinci 2010, by měla nakonec vyjít na podzim. Po víkendovém vystoupení na Glastonbury se Chris Martin nechal slyšet, že "deska ještě stále není dokončená, vybraný materiál by v tuto chvíli trval 85 minut", a tak se prý bude muset ještě škrtat. O produkci dosud nenazvané nahrávky se starají kromě kapely samotné ještě Rik Simpson, Brian Eno a Markus Dravs. "Chystáme něco velmi zajímavého. Je na čase, abychom v té muzice nabrali nový směr a zkusili prozkoumat úplně jiné způsoby," prozradil k tématu nového alba třiatřicetiletý basák formace Guy Berryman.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY