Na Open Air Festu to muzikanti rozjedou na celkem devíti pódiích

28.06.2011 17:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Chinaski
© facebook interpreta
Pátek taneční, sobota kytarová a samozřejmě čtvrtek zdarma. Tak vypadá v kostce podoba letošního Open Air Festivalu na letišti v Panenském Týnci, který zveřejnil podrobný line-up na oficiálním webu openairfestival.cz. Kapely a DJové na něm vystoupí na celkem devíti pódiích, čímž OAF oproti prvnímu ročníku značně povyroste.

Dvě z nových scén nyní pořadatelé Open Air Festivalu oficiálně představili, další bude následovat opět za týden. Na Urban Wave, jak se první nově odhalená stage jmenuje, vystoupí DJská smetánka, vyznávající "rovné beaty": Sydney z Austrálie, Roman Rai, Macio, Josef Sedloň, Diome a Myclick. Speciální dvoupatrová Axe stage přieveze na festival jména jako Dan Cooley, Marko Jelič, Gomez, Robot, Akvaman, Tokátko & Ufi Daman a Jorgos. Ruce nahoru však budou "clubbeři" dávat i díky další zahraniční hvězdě, se kterou v těchto dnech festival uzavírá smlouvu. Její jméno oznámí v průběhu příštích týdnů.

Open Air Festival kromě toho představil ještě další "kapelovou část" line-upu. Nechybí Chinaski a kapely Rara Avis, Houpací koně, Václav Koubek a Pavla Milcová a Tarzan Pepe. Přestože tento týden přibylo celkem devatenáct interpretů, ještě stále to není všechno! Pořadatelům ještě stále zbývá představit hned několik scén. "Postupujeme podle naší filozofie - cena vstupenky zůstává, počet vystupujících přibývá," dodává manažerka festivalu Marie Marková. Lístky je možné stále pořídit v akci 1+1 vstupenka zdarma, kde tak každý kousek vyjde v přepočtu na 545 korun. Tuto výhodu mohou čerpat všichni členové O2 Extra Klubu (výhodu získáte zde).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY