Sestry Kaplanové přivezou do strahovské Sedmičky projekt Puro Instinct

02.07.2011 11:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Puro Instinct
© facebook interpreta
Sestry Kaplanové z kalifornského Los Angeles, které byly zařazeny mezi padesát nejlepších nových kapel pro letošní rok podle časopisu NME, se chystají na evropské turné. Vyrazte si na solidní vejlet roku 2011 s kapelou Puro Instinct a úžasnejma peckama, jako jsou "Nite Jewel", "Soldiers Of Fortune" a "Teams vs. Star Slinger". Jejich show budete moct otestovat 7. srpna v pražském klubu 007.

První singl Puro Instinct "STILYAGI" je tak skvělý možná i díky pomoci jejich fanouška a kamaráda jménem Ariel Pink, který je loni vzal s sebou na turné jako support Haunted Graffiti. Jeho doprovodné vokály se vznášejí v ambientních oblacích, automatických bicích a dalších zvukových jiskrách. Puro Instinct vydali také svůj dlouhohrající debut pojmenovaný "Headbangers In Ecstasy".

O kapele se říká: "Puro Instinct zní jako stříbrný had. Představte si, že byste pustili syčení nebo chřestění hada přes zesilovač nebo ho analyzovali pod mikroskopem a pak ho prostě vypustili na plný pecky do vesmíru. Znělo by to jako tahle goth parta z kalifornský pouště, která se jmenuje Puro Instinct, třpyt noční košile, strašidelný vibrace duchařského stolečku, které se linou z temnýho kouta pokoje." Charakter formace je navíc popisován jako "Fleetwood Mac, Bobb Trimble a Lush ve vířivce naplněné po okraj šampaňským - ale s mnohem více bublinkama a ještě hustší mlhou".

Vstupenky na show seženete v předprodejní síti Ticketpro za 200 Kč (+ poplatky). Na místě budou stát 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY