The Jicks se vracejí. Pomáhá jim Beck

23.06.2011 17:16 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Stephen Malkmus
© huffingtonpost.com
Hudebníci všech žánrů zkoušejí stále nové spolupráce a hudebník a zpěvák Beck je toho důkazem. Spojil síly s indie rockovým muzikantem Stephenem Malkmusem, známým z kapely Pavement. Společně se podílejí na novinkovém albu jeho navrátivších se The Jicks. To se bude jmenovat "Mirror Traffic" a má vyjít 22. srpna.

The Jicks vznikli před jedenácti lety a právě Stephen Malkmus kapele vévodí. Jejich očekávaná placka je nástupce tři roky starého díla "Real Emotional Trash". Deska vznikala ve studiích Sunset Sound Studios v Los Angeles právě pod producentskou taktovkou talentovaného Becka. Jako první singl vybrali ochutnávku "Tigers", která dorazí do éteru 15. srpna. Nyní můžete album otestovat prostřednictvím písně "Senator" - najdete ji k poslechu na stránkách DominoRecordCo.com.

Pokud hloubáte nad charakterem nových písní, Stephen vám vzkazuje: "Tato deska je relativně přístupná. S Beckem jsme se chtěli na chvíli vzdálit od heavy rockového stylu a hrát s důrazem na melodii se nám zdálo jako skvělý způsob."

Tracklist alba "Mirror Traffic" je následující: Tigers, No One (Is As I Are Be), Senator, Brain Gallop, Jumblegloss, Asking Price, Stick Figures In Love, Spazz, Long Hard Book, Share The Red, Tune Grief, Forever 28, All Over Gently, Fall Away, Gorgeous George.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY