Poslechněte si celou desku "Get Your Heart On!" Simple Plan

20.06.2011 07:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Simple Plan - Get Your Heart On!
© facebook interpreta
Simple Plan už v úterý 21. června oficiálně uvedou na trh nové album "Get Your Heart On!". U nás si na něj budeme muset počkat až do příštího pondělí, kdy u Supraphonu vyjde fyzická verze. Pro nedočkavce ovšem přišla z Kanady spásná informace - deska je v plné délce zdarma k poslechu na oficiálních stránkách kapely.

Nahrávka dosud nabídla kromě pilotní skladby "Jet Lag" také singl "Can't Keep My Hands Off You", jenž byl zkomponován speciálně pro nový disneyovský snímek "Prom". Celkem na ní v základní edici najdete jedenáct písní. Ty Simple Plan nahrávali od loňského července ve vancouverských studiích Van Howes u producenta Briana Howese (v minulosti spolupracoval kupříkladu s rockovými formacemi Skillet, Hinder či Puddle Of Mudd) a některé z nich už představili i evropskému publiku během krátkého červnového turné.

Simple Plan si s "Get Your Heart On!" chtějí napravit reputaci po nepříliš dobře přijatém eponymním předchůdci. Oživí v nás vzpomínky na šest let staré "Still Not Getting Any...", jehož rádiový hit "Welcome To My Life" vyšvihl k sedmi platinovým oceněním? Odpovězte si sami zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY