Prague City Festival zahajuje předprodej na příští rok

18.06.2011 14:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Prague City Festival flyer
© facebook interpreta
Už za necelých čtrnáct dní se otevřou brány holešovického Výstaviště, které bude 23. června hostit první ročník Prague City Festivalu. Pár dní poté (27. června) začne předprodej vstupenek na další ročník, který se uskuteční 29. června příštího roku. Vystoupí na něm i americká skupina Blink-182, která přeložila celé své letošní evropské turné na příští rok.

Návštěvníci se mohou těšit na hollywoodskou hvězdu Jareda Leto a jeho 30 Seconds To Mars, švédské rockery The Hives, cikánský punk v podání Gogol Bordello, americkou hiphopovou legendu House Of Pain v jejím původním složení, britské electropopové Hadouken, stálici české scény Support Lesbiens, hvězdné DJe a mnoho dalších.

Jelikož Prague City Festival podporuje i mladé talenty, rezervoval ve svém line-upu jedno místo pro vítěze Českého YouTube Festu, pořádaného hudebním magazínem iREPORT a Ochranným svazem autorským (OSA) ve spolupráci s českým Googlem. Nejvyšší počet hlasů v soutěži, do které se zapojilo na dvacet sedm tisíc uživatelů YouTube, získala pražská skupina Flattus, která tak 23. června stane po boku všech výše zmíněných hudebních ikon.

Pro všechny návštěvníky, kteří si chtějí užít své oblíbené kapely v nejvyšším možném pohodlí, na ploše situované na střeše Křižíkova pavilónu B s nejlepším výhledem na hlavní pódium a festivalový areál a s nápoji za zvýhodněné ceny, uvádějí pořadatelé do prodeje limitovanou sérii VIP vstupenek za 2 390 Kč. V ceně je přístup do sekce stání u pódia, dárek v podobě vstupenky na nadcházející pražské vystoupení buď Offspring, nebo Ray Manzarek & Robby Krieger Of The Doors (dle vlastního výběru) a triko Prague City Festivalu v upomínku na letošní ročník. Další benefit potěší mimopražské návštěvníky. Organizátoři pro ně připravili slevy pro služby Českých drah. Po předložení vstupenky na Prague City Festival si zájemci o zvýhodněné jízdné vlakem budou moci v distribučních místech sítě Ticketportal (prozatím v Opavě, Olomouci a Havířově, o dalších místech se jedná) zakoupit zpáteční jízdenku na festival jen za 220 Kč. Podrobnější informace najdete na cityfestival.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY