Pivovar Ostravar zásobí Colours Of Ostrava módními klobouky

17.06.2011 08:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava (klobouky)
© facebook interpreta
"Chcete být na Colours in? Pořiďte si slušivý módní klobouk." To je motto letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava. Může za to pivovar Ostravar, který je letos novým partnerem jednoho z největších hudebních festivalů u nás a nechal pro tuto příležitost vyrobit šest a půl tisíce festivalových klobouků.

"Colours Of Ostrava je festivalem, na kterém se lidé baví. A bavit by měl i jejich oděv," míní manažerka značky Ostravar Martina Bučková. Proto přišli s nápadem obohatit letošní jubilejní desátý ročník o speciální módní doplněk - slušivý červený klobouk. "Klobouky jsou letos vítaným módním doplňkem, navíc výborně chrání před horkým letním sluncem," dodává manažerka.

Každý návštěvník, který bude mít o pokrývku hlavy zájem, ji dostane výměnou za dvacet víček z festivalové edice lahvového piva Ostravar. Pivo je na pultech obchodů od začátku června a lze ho identifikovat podle speciální etikety vyrobené právě na počest tohoto festivalu.

Pořídit si před Colours Of Ostrava klobouk z Ostravaru s sebou nese další výhodu. Jejich majitelé totiž mohou získat vstupenku na Colours úplně zadarmo. “Ve hře je celkem 100 jednodenních vstupenek," prozrazuje Martina Bučková. Každý majitel festivalového klobouku získá s módním doplňkem zároveň speciální kód, jehož esemesku pošle do rádia Kiss. "Moderátoři budou při vysílání pravidelně volat náhodně vybraným majitelům klobouků a pokud se jim v živém vstupu dovolají a odpoví správně na jednoduchou otázku, získá majitel festivalového klobouku dvě jednodenní vstupenky na Colours Of Ostrava," uvádí Bučková.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY