Kdo bude chtít Mel B?

25.07.2001 05:00 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Mel B
© facebook interpreta
Nejenom společně, ale i sólově se pokoušejí členky slavné dívčí formace Spice Girls prorazit na hudebním nebi. Zatímco se to některým daří, jiné mají velké starosti. Do druhé skupiny patří zpěvačka Mel B, jejíž poslední album nazvané "Hot" fanoušky příliš neuchvátilo a právě proto se jí hodlá hudební koncern Virgin zbavit.

Nutno podotknout, že se nejedná o žádné velké překvapení, neboť již v minulosti dala firma čokoládové umělkyni jasné ultimatum. Jelikož se však úspěch nedostavil ani s vydáním novinkového singlu "Lullaby" (v britském žebříčku se dostal na 13. místo), bude se muset nejméně úspěšná "spajska" poohlédnout někde jinde. Pokud by se jí to nepodařilo, je docela dobře možné, že se pokusí o mediální kariéru, již nyní totiž začíná pracovat na televizní show "This Is My Moment".

Samotná Mel však prohlásila, že se hodlá ucházet o přízeň nového vydavatelství a to s ohledem na hudbu, kterou natáčí. Myslí si totiž, že Virgin není po stylové stránce tím nejvhodnějším partnerem pro realizaci jejích nahrávek. Na spolupráci jmenovaného koncernu se Spice Girls se však nic nemění.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY