Hentai Corporation nebo The Prostitutes podpoří koncerty pražský dětský domov

08.06.2011 09:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hentai Corporation, Palác Akropolis, Praha, 29.4.2011
© Seda Dzholdosheva
V sobotu 11. června proběhne v pražském klubu Rock Café charitativní hudební festival Zachraňte Krč! Smyslem festivalu je finančně a mediálně podpořit Dětský domov v Praze-Krči, kde pobývají děti do šesti let. V současné době se totiž domov nachází ve velice vážné finanční krizi, která reálně ohrožuje jeho samotnou existenci.

Pro děti bez nároku na honorář zahrají přední kapely české klubové scény. Návštěvníci se mohou těšit například na energický set skupiny Hentai Corporation, která je mnohými prohlašována za nejtalentovanější a zároveň nejšílenější mladou kapelu u nás. Kvalitu a léty vybudovanou pozici zase potvrdí indie rockeři The Prostitutes. Děti dále podpoří zpěvák NiceLand v akustickém setu či rockové formace ve výtečné koncertní formě - Rattle Bucket a River Jordan.

V doprovodném programu proběhne jojo profesionální exhibice. Všichni interpreti, klub a organizátoři se vzdávají honorářů ve prospěch Domova. Veškerý výtěžek festivalu Zachraňte Krč! půjde přímo na konto Dětského domova jako příspěvek na nejnutnější náklady. Vstupné na akci činí 150 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY