Lauryn Hill je opět v očekávání

06.06.2011 23:06 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lauryn Hill
© Archiv zpěvačky
Lauryn Hill, bývalá zpěvačka The Fugees, překvapila fanoušky na nedávném koncertu, který proběhl 4. června v Detroitu v Chene Park. Na konci celé show slavnostně oznámila, že čeká další přírůstek do rodiny. Jméno otce svého již šestého dítěte tají.

Jak stojí na stránkách Music-News.com, zpěvačka uzavřela koncert se slovy: "Teď si dopřeju trochu volna - čeká mě porod!" Stejný zdroj také uvádí, že šestatřicetiletá Lauryn Hill je ve třetím trimestru - miminko se narodí ještě do konce tohoto roku. Jeho pět sourozenců včetně nejmladší tříleté Sarah se na něj těší ale už teď.

Škoda jen, že zpěvačka není tak plodná i ve své hudební kariéře. Její první a poslední studiová deska "The Miseducation Of Lauryn Hill" vyšla v roce 1998. Podle dostupných informací ale muzikantka pomalu pracuje na dalším albu. To mělo společně s novým klipem vyjít dokonce už v roce 2005, ale fanoušci se nedočkali ani jednoho slíbeného artiklu. Nakonec zpěvačka přece jen vydala "novou desku" "Ms. Hill", která ale jen zopakovala některé kousky z debutu, připomněla její songy z nejrůznějších soundtracků a další podobný nevydaný materiál. Na plnohodnotnou kolekci tak fanoušci stále čekají.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY