Připij si v Bratislavě s kapelou Oceán na zdraví!

17.05.2011 21:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Oceán
© Tomáš Martínek
Jak jsme již informovali, kapela Oceán se právě nachází na turné. Nejbližší zastávka je již tento pátek 20. května zavede do Bratislavy, kde by měl proběhnout i křest nového živáku. My tam jednoho našeho čtenáře dostaneme a k tomu mu přidáme i nějaký ten dárek.

I na této jediné slovenské zastávce se v roli předskokanů předvede duo Cartonnage. Kromě nich zahraje také legendární formace Monte Rosa. Samotné vystoupení hlavní hvězdy doplní speciální hosté Laco Lučenič a Bohouš Josef, navíc bude pokřtěno i živé album s názvem "Oceán - Roxy", na kterém je zaznamenán nedávný pražský koncert právě v tomto klubu.

Musicserver má pro jednoho výherce naší bleskové soutěže dva VIPy na tento bratislavský koncert, k tomu přidáme i flašku šampaňského, aby si mohl s kapelou po koncertě připít. Zároveň bude šťastný výherce patřit mezi jednoho z prvních majitelů nového CD Oceánu, které mu členové samozřejmě i podepíší.

Pokud tohle vše chcete získat, zapojte se do naší bleskové soutěže a napište nám jméno nového singlu kapely Oceán, který si vede velmi dobře i v oficiální hitparádě IFPI. Soutěž ukončíme zítra, tedy ve čtvrtek 19. května v 19 hodin, výherce budeme hned telefonicky kontaktovat. Proto nezapomeňte k odpovědi připsat i svůj telefon. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY