Bbarák vyhlásil 77 nejvlivnějších lidí hip hopu, vyhrál DJ Wich

20.05.2011 15:29 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

DJ Wich
© facebook interpreta
Legendární komunikační kanál tuzemského hip hopu Bbarák dnes (v pátek 20. května) na svém webu zveřejnil seznam nejvlivnějších lidí scény. Žebříček může dle mnohých reflektovat i letité mocenské spory, přesto nabízí do jisté míry zajímavý náhled do tuzemské scény.

O vítězi dle zástupců redakce "rozhodovaly nejen dlouhodobé zásluhy a schopnost vydělat cash, ale hlavně momentální vliv a možnosti činit významné kroky". Prvenství si připsal multifunkční DJ Wich, který na konec května chystá nové album s Nironicem a již nyní vydává jeden videoklip za druhým ("Begin Again", "So Loco" nebo "Be Brief").

Na druhém místě žebříčku se umístil sám Affro. Až na bronzové příčce se objevila vůdčí ikona labelu Bigg Boss, fakticky asi nejmocnější člověk tuzemské hiphopové scény, Vladimir518. Redakce Bbaráku věří, že žebříček čtenáře zaujme a slibuje pokračování. "Již brzy vám přineseme výčet největších moneymakers, spenders a ballers domácího hip hopu. Dozvíte se, kolik kdo přesně narýžoval, i to, kdo ve jménu rapu utratil největší balík," láká čtenáře.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY