Podívejte se na "Judas" Lady Gaga

05.05.2011 22:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - Judas
© facebook interpreta
Lady Gaga ze své chystané desky "Born This Way" vyslala před Velikonocemi druhý singl "Judas". K němu vznikl i nákladný videoklip, o němž se v médiích objevila informace, že stál rovných deset milionů dolarů, tedy sumu, za kterou se v ČR běžně natočí celovečerní film. Pro zpěvačku nový klip znamená i novou profesní zkušenost - spolu s choreografkou Laurieann Gibson totiž snímek režírovala.

Lady G ve videu hraje (kromě jiného) roli motorkářské Máří Magdalény, zatímco v roli titulního Jidáše můžete vidět herce Normana Reeduse. Členka zpěvaččina týmu výsledek okomentovala slovy: "Do videa byly záměrně přidány prvky, které mají potenciál šokovat, ale příběh klipu je především o útlaku a o následování vašeho srdce, o radosti z možnosti být volný."

Lady Gaga se singlem "Judas" zatím příliš neválí. Úspěch se očekává až s příchodem videoklipu. A kromě toho má nyní Lejdy Dží na krku nařčení z plagiátorství. Electropopová zpěvačka Loli Lux totiž loni vydala song "Wannabe", který obsahuje tzv. hook téměř totožný s tím, který má Gaga v novém singlu. Porovnávat můžete níže, kde najdete nový videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY