Podívejte se na "Run The World (Girls)" Beyoncé

19.05.2011 11:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beyoncé - Run The World (Girls)
© facebook interpreta
Devětadvacetiletá Beyoncé vydá letos svou čtrvtou studiovku nazvanou jednoduše "4". Tato deska by měla vyjít v červnu a bude údajně pěkně hustá, protože po odchodu otce z role jejího manažera se spojila s lidmi jako Jim Jonsin, Ne-Yo, Diplo, Switch nebo Derek Miller ze Sleigh Bells...

Singl "Run The World (Girls)" se legálně zjevil už ve čtvrtek 21. dubna, protože na net utekla řada jeho nehotových verzí. Vysamplované "Pon De Floor" Major Lazer si muselo po svém předčasném vydání počkat na klip docela dlouho. Ten se točil od jedenáctého dubna, někteří už bezpochyby i něco málo letmo zahlédli, někteří další i zaslechli, že se o jeho režii postaral Francis Lawrence (mimo řadu jiných podepsaný i pod klipy Destiny's Child "Emotions" a "Independent Women"). A Beyoncé si přizvala na plac třídenního natáčení v Kalifornii dvě stovky afrických tanečníků.

Emancipovaný a zlehka feministicky laděný song, který napsal Terius Nash (The-Dream) s Beyoncé a produkoval Switch, si můžete, jak už bezpochyby víte, poslechnout na oficiálním webu zpěvačky, pro video pokračujte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY