Electronic Beats Festival nabídne vystoupení Apparat Band nebo FM Belfast

25.04.2011 08:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Apparat
© MySpace.com
Electronic Beats Festival se blíží - v pražském Divadle Archa propukne už 10. června. Návštěvníkům nabídne extravagantní klubový zvuk díky živým vystoupením Apparat Band nebo FM Belfast.

Ke zmíněným interpretům se sluší dodat, že Němec Sascha Ring, známý jako Apparat, na sebe nejvíce upozornil v roce 2007, kdy vydal desku "Walls", nebo o dva roky později, kdy s Modeselektor vytvořil projekt Moderat. FM Belfast zase pocházejí z islandského Reykjavíku. Partnerská dvojice Árni a Lóa spolu začala vystupovat koncem roku 2005. Jejich debutový koncert proběhl v jeskyni na Faerských ostrovech. Netrvalo dlouho a přijali nové členy Árni Vilhjálmsson a Örvara Þóreyjarsona Smárasona. Kapela si v posledních letech vydobyla v mezinárodních médiích pevnou pozici, kterou s albem "How To Make Friends" náležitě upevnila. Kromě uvedených interpretů vystoupí také Bonaparte a When Saints Go Machine.

Vstupenky na Electronic Beats Festival jsou v prodeji v síti Ticketpro. Do 13. května je pořídíte za 170 Kč, pak se jejich cena zvedne na 250 Kč. Na místě pak bude lístek stát 360 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY