Fast Food Orchestra servírují na Facebooku živé songy

26.04.2011 12:51 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fast Food Orchestra
© fastfoodorchestra.cz
Ještě před zahájením festivalové sezóny přinášejí Fast Food Orchestra nečekanou ochutnávku. Svým fanouškům na Facebooku poskytnou video záznam ze svého vystoupení na posledním ročníku festivalu Březnice. Postupně servírují písničku po písničce - tou poslední přidanou je kousek "Jump Around".

Fast Food Orchestra nahrazují touto cestou vydání živého DVD. Nové písně budou na Facebooku kapely přibývat každé dva týdny. Vůbec první záznam zmiňovaného songu "Jump Around" je také předzvěstí nově vznikajícího alba, které by mělo vyjít na podzim roku 2011. Následovat budou skladby z poslední kolekce "Utsuki" v živém podání a také skladby z předchozích desek.

"Chtěli jsme pokračovat v nastoleném režimu poskytování naší hudby zdarma lidem, kteří o ni mají zájem, stejně jako jsme to udělali s naší poslední deskou, novým singlem nebo videoklipem. Zároveň jsme chtěli nějakým způsobem upřednostnit naše fanoušky, a vyjádřit jim tak poděkování za jejich podporu, která tak zůstává jedinou odměnou za naši práci. Rozhodli jsme se proto umístit live záznam nejdřív na náš Facebook profil a časem ho umístíme na náš YouTube kanál," dodal frontman kapely Fido.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY