Tonya Graves představí v Akropoli sólovou desku

14.04.2011 16:59 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tonya Graves
© super.cz
Tonyu Graves sice většina zná jako frontmanku Monkey Business, ale tato talentovaná zpěvačka zkouší štěstí i jako sólová umělkyně. 20. dubna vystoupí v Paláci Akropolis, kde představí ukázky ze svého nadcházejícího sólového alba. Vydání zatím bezejmenné desky je plánováno na září.

Tonya Graves se narodila v Peekskill v New Yorku a od roku 1995 žije v Praze. Během uplynulých čtrnácti let, které zde zpěvačka strávila, se podílela na vzniku osmi alb a celkem jedenáctkrát byla nominována na ceny Akademie populární hudby - Anděl, které formace ve čtyřech případech proměnila ve vítězství. Paralelně s působením v Monkey Business se Tonya věnuje nejen přípravám sólového alba, ale i koncertování. Se svojí kapelou se prvně představila v roce 2009 jako host pražského koncertu Macy Gray, v loňském roce absolvovala řadu tuzemských festivalů jako Colours Of Ostrava, Rock For People, United Islands, Mezi ploty a další.

Show začíná v půl osmé. Vstupenky na koncert jsou k dostání v Paláci Akropolis a v předprodejní síti Ticketpro. Do 19. dubna je seženete za 150 Kč (v prodeji sítě je cena navýšena o poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY