3 x CD+DVD DANIELA LANDY Československo Tour 2008

11.04.2011 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 24. dubna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Daniel Landa - Československo Tour
© facebook interpreta
Na jaře a částečně na podzim roku 2008 proběhla série sedmi koncertů Daniela Landy pod názvem Československo Tour, které navštívilo celkem sedmdesát tisíc fanoušků. Záznam jednoho z nich, konkrétně toho ostravského, vydal zpěvák na stejnojmenném CD a DVD. V případě audio podoby si mohou fanoušci vychutnat jednadvacet písniček, video podoba pak přidává ještě tři kousky navíc. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD+DVD.

Do kvízu o 3 x CD+DVD DANIELA LANDY "Československo Tour 2008" vstoupíte tady.


Digitonal
© facebook interpreta
Průběžný festival Music Infinity přichystal další hudební lahůdku. V sobotu 16. dubna vystoupí v pražském Paláci Akropolis hudebníci z anglického nezávislého labelu Just Music, který se specializuje na elektroniku a ambient. Fanoušci se mohou těšit na projekty Digitonal, Echaskech a Marconi Union. Společným znakem všech vystupujících je inspirace ambientní klasikou i zlatou érou britské klubové kultury ze začátku devadesátých let. Dvojice Digitonal míchá chytré beaty se zvuky smyčcových nástrojů, Echaskech kladou důraz na spletité rytmy a Marconi Union se vyžívají v budování éterické ambientní atmosféry, do níž rádi vpustí i klasické nástroje. My vám nabízíme možnost zahrát si o tři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do středy 13. dubna včetně.

Do kvízu o 3 x 1 vstup na JUST MUSIC vstoupíte tady.


Belle And Sebastian
© belleandsebastian.com
Poslední z osmi studiových desek Belle And Sebastian vyšla koncem loňského roku. Nahrávka se jmenuje "Belle And Sebastian Write About Love" (zkráceně "Write About Love"). Členové formace vsadili na jistotu - na nových písních spolupracovali s Tonym Hofferem, jenž produkoval i předchozí placku "The Life Pursuit". Předposlední nahrávka se v historii kapely umístila na nejvyšších pozicích v hitparádách a její nástupce si vedl podobně. S novým studiovým albem a velkou chutí pozdravit se s fanoušky vyrazila skotská formace Belle And Sebastian také na cesty a jednou z plánovaných zastávek bude také pražský klub Roxy, kde zahrají 18. dubna. My vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do středy 13. dubna včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupenky na BELLE AND SEBASTIAN vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY