Nový singl Dolly Parton vyjde na konci května, deska zkraje léta

27.03.2011 15:04 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Dolly Parton
© dollypartonmusic.net
Americká country zpěvačka, herečka, muzikantka, spisovatelka a multiinstrumentalistka Dolly Parton prozradila detaily ke své jednačtyřicáté desce a prvnímu singlu z ní.

Prvním singlem nového alba je píseň nazvaná "Together You & I", která vyjde 26. května. V ten samý den si odbude i živou premiéru, a to v talkshow Ellen čili v pořadu The Ellen DeGeneres Show.

Nové album pětašedesátileté Dolly ponese titul "Better Day" a dle slov zpěvačky by mělo vyjít v červnu, nejpozději v červenci. Nabídne celkem dvanáct nových autorských songů, čtyři z nich ("I Just Might", "Shine Like The Sun", "Get Out" a "Let Love Grow") napsala Parton pro broadwayskou show nazvanou "9 to 5: The Musical".

"Chtěla jsem udělat pozitivní desku, která bude zároveň i inspirovat lidi. Doba je tvrdá a myslím, že lidi se potřebují cítit líp, takže mi přišlo, že 'Better Day' je úplně výborný název," prozradila Dolly. "Pokaždé si myslím, že ta nová deska je lepší než ty předchozí. A snažím se o to. Napsala jsem si ji sama a k tomu si myslím, že je dost současná oproti tomu, co dělám běžně."

Tracklist nové desky Dolly Parton vypadá následovně: In The Meantime, Just Leaving, Missing You, Together You & I, Country Is, Holding Everything, The Sacrafice, I Just Might, Better Day, Shine Like The Sun, Get Out, Let Love Grow.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY