Nová studiovka Owl City vyjde v květnu

26.03.2011 11:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Owl City - All Things Bright And Beautiful
© facebook interpreta
Jednočlenný projekt Owl City, za kterým se skrývá výtečný hudebník Adam Young, se v květnu vrátí s dalším studiovým albem. Těšit se můžeme na dvanáct skladeb.

Novinka kapely Owl City, která se celosvětově proslavila především zasněnou písní "Fireflies", dostala název "All Things Bright And Beautiful" a vyjde 16. května. Již nyní si fanoušci mohou zakoupit download první ochutnávky, kterým se stala rytmická píseň "Alligator Sky". Deska tentokrát nabídne i několik hostů. Adam si na vokální výpomoc pozval například Breanne Düren, Lights nebo Shawna Chrystophera, který si zarapoval právě v aktuálním singlu.

Pro úplnost přinášíme kompletní tracklist čtvrté řadovky Owl City. Deska "All Things Bright And Beautiful" nabídne tyto tracky: The Real World, Deer In The Headlights, Angels, Dreams Don't Turn To Dust, Honey And The Bee (featuring Breanne Düren), Kamikaze, January 28, 1986, Galaxies, Hospital Flowers, Alligator Sky (featuring Shawn Chrystopher), The Yacht Club (featuring Lights), Plant Life (featuring Matthew Thiessen).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY