Favál Music Fest Vol. 2 představuje benefity pro návštěvníky

21.03.2011 13:38 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Smash Hit Combo
© www.myspace.com/smashhitcombo
Už za pár dní, konkrétně v sobotu 26. března, vypukne brněnská klubová akce jara, očekávaný Favál Music Fest Vol. 2 v čele s francouzskými řezníky Smash Hit Combo, a nyní je čas představit všechny nehudební bonusy a benefity, na které se můžou návštěvníci akce těšit. Pořadatelé nabízejí následující:

- prvních 50 návštěvníků se může těšit na welcome drink od jednoho z partnerů festivalu;

- firma Meatfly, specialista na skate a snowboard oblečení, věnuje do soutěže několik různých výrobků;

- kapely Overhype a Straight věnují do soutěže svá trička a CD;

- těšit se můžete opět i na akci na panáky na baru, a to ve stejném složení a podobě jako u podzimního Vol. 1 (tedy Jägermeister, Captain Morgan a míchaný nápoj Cuba Libre s výraznou slevou);

- pořadatelé spřáteleného letního festivalu Fajtfest věnují do soutěže CD headlinera letošního ročníku, polských rapcoristů Hope. Toto CD jinak není možné oficiálně v České republice koupit;

- je možné, že na poslední chvíli přibude ještě nějaká soutěž.

O všechny tyto věci můžete soutěžit pomocí lístků s číslem, které dostanete u vstupu a na základě kterých se poté bude losovat podobně jako v klasické tombole. Takže ho rozhodně neztraťte!

A ačkoliv je před námi teprve Vol. 2, započaly už přípravy i na podzimní Vol. 3, kde se budete zřejmě moci těšit až na dva exkluzivní hosty ze zahraničí! Co je už teď jisté, je datum, které připadá na sobotu 10. 9. 2011. V zájmu všech proto organizátoři prosí všechny brněnské kapely a pořadatele, aby si na ten den neplánovali žádnou větší nebo stylově podobnou akci. Uškodilo by to oběma.

V oficiální Facebook události bude v průběhu týdne zveřejněn přesný časový harmonogram akce a pořadí kapel, takže zůstaňte na příjmu!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY