Mel B by si přála reunion Spice Girls

21.03.2011 18:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© flickr.com
Skupina Spice Girls jako celek sice již aktivně nepůsobí téměř deset let, ale některé členky mají stále zálusk na obnovení jejich působení. Naposledy se tak stalo v roce 2007, kdy děvčata vydala album největších hitů a odjely velké turné, ale nenásledovala žádná tvůrčí činnost. Mel B aka Scary Spice však vyjádřila přání, aby se girlband dal opět dohromady.

Mel B se na dané téma rozpovídala: "Ráda bych se dala se Spice Girls zase dohromady. Vždy jsem bojovala za více našich koncertů, DVD a hudby. Ale zatím jsme o tom jako skupina nediskutovaly, takže nemůžu mluvit za ostatní." Všechny bývalé členky mají dostatek vlastních projektů. jeden mají dokonce společný. Je jím muzikál "Viva Forever", který bude založený na hitech skupiny a který by měl mít premiéru příští rok.

Melanie Brown žijící v USA se v poslední době kromě snah obnovit domovskou skupinu věnovala především své rodině. Kromě toho měla v nedávné minulosti v televizi vlastní reality show mapující její soukromý život a začala připravovat novou sólovou desku, na které by se měl objevit i song s hostujícím americkým rapperem Ludacrisem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY