John Lydon představí na Colours Of Ostrava svůj projekt Public Image Ltd.

19.03.2011 09:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Public Image Ltd.
© facebook interpreta
Než se dočkáme spekulovaného reunionu Sex Pistols, mohou si čeští fanoušci poslechnout zpěváka Johna Lydona v rámci jeho projektu Public Image Ltd. Stal se totiž jednou z hvězd festivalu Colours Of Ostrava, který se koná od 14. do 17. července.

"Formace vznikla v roce 1978 po rozpadu Sex Pistols a nabídla zvuk zcela vzdálený punkovým výkřikům: více experimentální, založený na pomalejších temných basových rytmech, spojující avantgardní rock, dub, reggae i noise," prozradila Zlata Holušová, ředitelka a dramaturgyně festivalu. První alba Public Image Ltd. jsou považována za jedny z nejzajímavějších a nejinovativnějších v postpunkové éře.

K dalším potvrzeným zahraničním kapelám Colours Of Ostrava patří například Grinderman, The Horrors nebo také Dubioza Kolektiv. Z domácích skupin a interpretů se můžete těšit třeba na Houpací koně, Jiřího Schmitzera a Monkey Business. Čtyřdenní vstupenky jsou k dostání ve všech pobočkách sítě Ticketpro, v e-shopu na colours.cz a v kamenné prodejně Oriental v Ostravě. V předprodeji je nyní omezené množství osmi tisíc kusů čtyřdenních vstupenek za 1 590 Kč. Po jejich doprodání bude do 13. července cena 1 890 Kč. Na místě zájemci zaplatí 1 990 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY