Pražská Lucerna bude hostit Koncert pro Japonsko

18.03.2011 16:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Koncert pro Japonsko
© facebook interpreta
Kromě slavných hvězd jako třeba Lady Gaga reagují na přírodní pohromu v Japonsku i Češi. Kapely jako Vypsaná fiXa, Už jsme doma nebo Sunshine a spousta dalších, které někdy v minulosti Japonsko navštívily, se rozhodly přispět svou troškou do mlýna na takzvaném Koncertu pro Japonsko, který proběhne v úterý 29. března. Veškerý výtěžek poputuje na fond pro oběti zemětřesení.

Z dalších hudebníků a skupin vystoupí také Psí vojáci a uskupení Papaya Paranoia v Česku usazené japonské rockerky Yumiko Ishijima. Koncert uspořádala společně s Česko-japonskou společností agentura Ameba Production. Večer nabídne vedle koncertů zmíněných kapel i projekce dokumentů o jejich cestách po Japonsku.

Koncert začne již v šest hodin večer a vystoupí na něm například i propagátor česko-japonských vztahů a podnikatel v cestovním ruchu Tomio Okamura. Vstupenky jsou k dostání v ceně 200 Kč v předprodeji na ticketsforpeople.cz, na místě budou stát 250 Kč. Zájemci, kteří chtějí fond podpořit, ale nedostanou se na Koncert pro Japonsko, mohou zakoupit takzvanou symbolickou vstupenku v hodnotě 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY