Taneční festival Tomorrowland bude letos třídenní

07.03.2011 13:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tomorrowland
© ID&T
Léto je sice daleko, ale hlavní evropské festivaly již pomalinku začínají vytahovat svá esa z rukávu a připravují si půdu pro zahájení předprodejů. Mnoho změn slibuje jeden z největších, taneční festival s názvem Tomorrowland.

Ten sice nemá příliš dlouhou tradici, neb jeho první ročník se uskutečnil v létě 2005, ale za tu dobu se propracoval mezi nejnavštěvovanější taneční festivaly světa. Minulý rok Tomorrowland přilákal během dvou dnů více než sto dvacet tisíc návštěvníků, letos tedy pořadatelé laťku posunuli ještě výš a festival rozšíří o třetí den. Podle prvních informací toto rozhodnutí nebude mít příliš velký vliv na cenu vstupenek, ale rozhodně všem tancechtivým nabídne ještě bohatší program.

Přestože předprodej vstupenek začíná až v dubnu, kdy pořadatelé zveřejní i přesnější line-up, již první potvrzená jména jsou zárukou ojedinělého zážitku. Potvrzeni jsou mimo jiné David Guetta, Tiësto, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Cosmic Gate, Avicii nebo Fedde le Grand. Dodejme, že celý festival se uskuteční od 22. do 24. července a již tradičně ho bude hostit belgický rekreační areál De Schorre nedaleko městečka Boom.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY