Na nevydané písně Spice Girls si fanoušci budou muset počkat

03.03.2011 10:41 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© 19 Entertainment Ltd
Legendární britský girlband Spice Girls má dle zdroje deníku Mirror v záloze zhruba šedesát nahraných písní, které se dosud nedočkaly svého vydání. Názory členek na toto téma se však natolik různí, že skladby nejspíše ještě nějaký ten pátek nevyjdou.

"Z těchto asi šedesáti songů by minimálně tři mohly být jasnými hitparádovými jedničkami, selekce z nich by však taky určitě byla slušnou deskou, která by vydělala miliony," tvrdí zdroj, podle kterého vypuštění tohoto materiálu mezi fanoušky není vůbec otázkou peněz. Vydání veřejností neslyšených písní se údajně zastávají obě Melanie (Mel C i Mel B), které "by rády představily skupinu nové generaci fanoušků a udržely Spice Girls naživu."

Od jakékoliv obnovy girlbandu se však úplně distancuje Victoria Beckham, která by se chtěla věnovat svým zájmům. "Daří se jí v oboru módy a k tomu je opět těhotná, raději by si udržela úplný odstup od hudební scény, aby se mohla soustředit na práci a rodinu," upřesňuje zdroj.

Bývalý manager Spajsek, britská hudební persóna, kreativec a autor šablony Idol (SuperStar) Simon Fuller se domnívá, že ještě "nenastal ten správný čas" pro takovýto krok. Geri Halliwell a Emma Bunton mu věří a vydávání by taktéž nerady uspěchaly.

Jediné, čeho se fanoušci Spice Girls ve spojení s těmito dámami určitě dočkají, je před nedávnem potvrzený muzikál, který ponese titul "Viva Forever". Je inspirovaný příběhem skupiny a bude pojednávat o "přátelství a slávě". V představení zaznějí některé největší hity tohoto tělesa, premiéru by na londýnském West Endu mělo mít v polovině příštího roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY