Detaily k plánované desce Nikkiho Sixxe jsou venku

22.02.2011 14:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nikki Sixx
© fullissue.com
Před časem jsme vás informovali o plánovaném albu a knize Nikkiho Sixxe, baskytaristy Mötley Crüe. Hudebník nyní zveřejnil další podrobnosti - podle aktuálních zpráv se fanoušci mohou těšit na jedenáct kousků produkovaných Jamesem Michaelem. Aktuálním termínem vydání je 2. květen.

Jako první upoutávku vybral Nikki Sixx z alba skladbu "Lies Of The Beautiful People". Společně s několika dalšími kousky se zabývá rozdíly ve společnosti. Na rádia udeří začátkem března. Nikkiho nutí k zamyšlení. "Pokud najdu krásu ve všech těch věcech, které se zdají podivné a hrůzostrašné, proč se čas od času snažím najít krásu v tom, co tak hodnotí společnost? Mám to v hlavě zpřeházené já, nebo jsem schopný podívat se pod povrch, když ostatní nemůžou? Je to dobrá otázka," vzkazuje hudebník fanouškům, kteří si chtějí nový singl poslechnout. Ke skladbě vznikl už klip, který najdete pod článkem.

Tracklist alba "This Is Gonna Hurt" je následující: This Is Gonna Hurt, Lies Of The Beautiful People, Are You With Me, Live Forever, Sure Feels Right, Deadlihood, Smile, Help Is On The Way, Oh My God, Goodbye My Friends, Skin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY