Podívejte se na "Hold It Against Me" Britney Spears

18.02.2011 07:53 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Hold It Against Me
© facebook interpreta
Britney Spears je po roce stráveném koncertováním zpět. Natočila novou desku a z ní do světa vypustila první singl "Hold It Against Me". Hned po uvedení song debutoval na prvním místě americké singlové hitparády. Nyní došlo i na dlouho očekávaný videoklip, který poslední dva týdny odpočítávaly krátké teasery.

Na režisérské křesílko usedl Jonas Åkerlund, švédský držitel ceny Grammy za videoklip k "Ray Of Light" Madonny. Jeho dlouhá kariéra tvůrce videoklipů zahrnuje spolupráci s téměř všemi velkými jmény hudebního průmyslu, například Roxette, Robbie Williams, Pink nebo Lady Gaga. Danceová skladba devětadvacetileté Britney přímo vybízela, aby klip byl o tanci. Záměrem režiséra bylo ukázat Britney Spears ve skvělé taneční formě a navázat na její dřívější videoklipy, kde pohybové kreace hrají prim. Jako kulisy mu postačilo pomyslné pódium, které dá vzpomenout na klip k "Dancing On My Own" zpěvačky Robyn.

Sedmé studiové album "Femme Fatale" v obchodech vyhlížejte od pondělí 28. března. Nový videoklip si můžete prohlédnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY