Britney odpočítává dny do premiéry nového klipu, každý den pustí ukázku

08.02.2011 09:32 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Hold It Against Me
© facebook interpreta
Devětadvacetiletá Britney Spears se rozhodla pro netradiční formu propagace premiéry nového klipu k pilotnímu singlu "Hold It Against Me" své očekávané letošní desky "Femme Fatale". Každým dnem přibývá na oficiálním YouTube.com kanálu krátký teaser.

První pětivteřinový poutač se objevil v pátek 4. února a ukazuje Britney v bílých, jakoby svatebních, šatech. Na jeho konci se objeví věta "13 days to go", která naznačuje, že oficiální premiéru si nový klip odbude 18. února.

Video režíroval slavný švédský režisér Jonas Åkerlund, držitel ceny Grammy za videoklip k "Ray Of Light" Madonny, který se před nedávnem postaral o video "Telephone" Lady Gaga a Beyoncé či "Who's That Chick" Davida Guetty a Rihanny. Manažer zpěvačky Adam Leber k očekávanému a údajně tance plnému klipu poznamenal, že je "velkou podívanou". Choreografie Briana Friedmana podle něj nacvičovala Britney více než měsíc.

Na první čtyři teasery se můžete podívat pod článkem, na další si počíhejte na oficiálním YouTube.com kanálu zpěvačky. Deska "Femme Fatale" vyjde 14. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY