Beyoncé na svém novém albu prý pracuje s Diplem

26.01.2011 09:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© WireImage.com
Letos tomu budou tři roky, co vyšla poslední nahrávka slavné r'n'b divy Beyoncé a zpěvačka se podle všeho začíná pouštět do nového materiálu. Podle informací, se kterými se na webu Maddecent.com pochlubil producent Diplo, je právě on se snědou kráskou ve studiu. Společně s nimi skládá také Derek Miller, kytarista indie formace Sleigh Bells.

Diplo, známý ze spolupráce s kontroverzní zpěvačkou M.I.A. nebo s rockovou kapelou Rolo Tomassi, uvedl: "Minulý týden jsme byli s Beyoncé ve studiu v New Yorku. Ještě s Derekem jsme se snažili dát dohromady nový song." Dodal, že se příprav zúčastnil také Switch, jeho kolega z dua Major Lazer.

Jak uvádí server Billboard.com, producent informace potvrdil v příspěvku na svém profilu na Twitteru. Následně však řádky smazal. Na jeho blogu se pak objevila zpráva, podle které si Diplo nebyl jistý, jestli skladba vůbec vyjde. "Nevím, jestli ji stihneme dokončit," dodal ještě. Podobně mlžili na Twitteru i Sleigh Bells. Mluvčí Beyoncé se ke kolaboraci nijak nevyjádřil.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY