Favál Music Fest Vol. 2 nabídne Francouze Smash Hit Combo

01.02.2011 11:06 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Smash Hit Combo
© www.myspace.com/smashhitcombo
Sobota 26. března 2011 přinese druhé vydání nové indoor festivalové tradice v Brně. Na podzim úspěšně odstartovaný ambiciózní projekt Favál Music Festu nabídne každé jaro a podzim špičkově obsazenou akci, která představí to nejlepší z české scény na poli moderního rocku a metalu plus jednoho až dva exkluzivní hosty ze zahraničí!

Vždy se můžete těšit na dva až tři klubové pojmy, zahraniční specialitu a to vše doplněné o prověřená brněnská jména a jednu zcela čerstvou a neokoukanou formaci, která celý program otevře. To vše v tradičních prostorách brněnského klubu Favál, opět s akcemi na panáky, welcome drinkem, soutěží o věcné ceny a vzhledem k dané soupisce kapel za opravdu velmi příznivé vstupné. Na koho se tedy můžete 26. března 2011 těšit?

Exkluzivním headlinerem Favál Music Festu Vol. 2 bude sedmičlenná hydra Smash Hit Combo z francouzského Cernay a těšit se můžete na neskutečný hudební mix a pódiovou show světové úrovně. Koňskou dávku syrového rapcoru vám do hlav napumpují zkušení Straight z Jihlavy. Stále mladí, přesto už velmi zkušení a za roky společného působení i skvěle sehraní domácí gangstaz overhype drží navzdory aktuálním trendům stále hrdě prapor nu-metalu/rapcoru. Six Is The God's Number přinesou do programu večera dávku stones metalové špíny, mladé formace The Painters a Irony Of Fate si zde pokusí vydobýt své místo na Slunci.

Descent Of The Scarlet Skies je brněnsko-znojemská formace, známá také pod zkratkou DOTSS, která si hlasitě říká o místo na scéně, a ačkoliv na ní působí docela krátce, její členové už jsou poměrně zkušenými muzikanty. Hudebně jde soudobý technický metalcore s přesahy do death metalu a dalších příbuzných žánrů a těšit se můžete i na maximálně současnou pódiovou prezentaci. Úplně nejlíp uděláte, když si jejich debutové EP "Love Is In The Earth" i s bookletem stáhnete zdarma z jejich Bandzone profilu (link v sekci Info o kapele), a přesvědčíte se tak o kvalitě této formace na vlastní uši. Oficiální Facebook událost akce s aktualizovanými informacemi najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY