Podívejte se na video s remixem nové písně Lady Gaga

21.01.2011 05:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© twitter.com/Ladygaga
Lady Gaga dle mnohých letos ovládne hudební svět. Velké množství webů se tak vyjadřuje s ohledem na skutečnost, že se chystá třetí studiové album "Born This Way" této popové hvězdy, jež stačila pobláznit celou planetu. Tentokrát stačilo, aby Lady G vytvořila nový remix k jedné z nových písní, a hned se strhla lavina zájmu.

Je to jen pár hodin, co se konala módní přehlídka značky Mugler, pro kterou zpěvačka nachystala velice exkluzivní materiál - remix dosud nevydané skladby "Scheiße" zazněl poprvé na této akci a již dnes je k dispozici spolu s doprovodným videem. Jedna ze stránek, kde je video oficiálně k dispozici, nevydržela obrovský nápor fanoušků a následně zcela zkolabovala. Gaga v písni zpívá německy a nazývá se vlastní přezdívkou "Mother Monster". Svým stylem song i video připomínají krátké filmy, které jsou promítány na koncertech zpěvačky v momentech, kdy se převléká. Nechybí "heavy" electro sound ani temné záběry prosáklé fetišismem.

Podobně byla odpremiérována i skladba "Bad Romance". Poprvé byla totiž také puštěna na módní přehlídce, a to na jedné z posledních show zesnulého návrháře Alexandera McQueena v říjnu roku 2009. Interpretka je známá svými šokujícími módními kreacemi, a proto toto spojení není až tak překvapivé. Nahrávka "Born This Way" vychází 23. května tohoto roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY