Adele vybrala z nové desky druhý singl

13.01.2011 09:19 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Adele - 21
© facebook interpreta
Britská zpěvačka Adele už brzy vydá své druhé album "21", o kterém jsme vás už informovali. Po svižnějším prvním singlu "Rolling In The Deep" nadešel čas vybrat jeho nástupce. Volba padla na baladu "Someone Like You".

Nové album má ukázat vyzrálejší tvář držitelky dvou cen Grammy. Spolupracovala na něm s Rickem Rubinem, a soudě podle prvních ohlasů na dvě dosud uveřejněné skladby se mají fanoušci na co těšit. Kromě nové desky připravila Adele i turné po Evropě a rodném Spojeném království. Zastávka v České republice chybí, ale pokud byste talentovanou intepretku rádi viděli naživo, nejblíže bude v Mnichově a Berlíně koncem března.

Zmiňovanou novinkovou skladbu si v živém provedení můžete poslechnout pod článkem. Album "21" v UK vychází již 24. ledna, v USA o dva dny dříve. "21" bude obsahovat následující skladby: Rolling In The Deep, Rumour Has It, Turning Tables, Don't You Remember, Set Fire To The Rain, He Won't Go, Take It All, I'll Be Waiting, One And Only, Lovesong, Someone Like You a I Found A Boy (Bonus Track).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY