Koncert Pennywise se přesouvá do Akropole

14.01.2011 23:04 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Pennywise
© facebook interpreta
Koncert kalifornské skate-punkové kapely Pennywise, který se měl původně konat v pražském klubu Rock Café, se přesouvá do Paláce Akropolis. Oznámila to pořadatelská agentura Conspiracy. Termín zůstává stejný, tedy 21. ledna.

"Přestože je už Rock Café po rekonstrukci, zákaz pořádání koncertů ještě nebyl oficiálně zrušen," vysvětlil přesun Ondřej Košan z Conspiracy. "Zrovna u kapely takového formátu, jako jsou Pennywise, si nemůžeme dovolit jakékoliv komplikace na místě. Zakoupené vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti," dodal.

Svůj vznik skupina klade do roku 1988. Její název je odvozen od stejnojmenného klauna z hororu "To" od amerického spisovatele Stephena Kinga. V roce 1996 se Pennywise málem rozpadli, když zemřel baskytarista Jason Thirsk. Nakonec ho ale nahradil Randy Bradbury, s nímž kapela pokračuje dodnes.

Čtveřice se do české metropole vrátí po dvou letech, kdy v Lucerna Music Baru potěšila fanoušky emocemi nabitým koncertem. V létě 2008 zde Pennywise představili svou aktuální desku "Reason To Believe".

Svůj druhý pražský koncert odehrají 21. ledna od 19:30 v prostorách Paláce Akropolis. Jako předkapela se představí kalifornsko-němečtí Scheisse Minnelli. Lístky jsou v předprodeji v síti Ticketportal za 389 korun, na místě budou k dostání za 480 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY