Lauryn Hill nechala fanoušky čekat čtyři hodiny

04.01.2011 11:36 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Lauryn Hill
© wagtiradio.com
Slavná pětatřicetiletá Lauryn Hill vyrazila po déle trvající pauze na klubové turné. Již na první zastávce v úterý 28. prosince 2010 ve vyprodané brooklynské Hall Of Williamsburg však stihla fanoušky rozzlobit, nechala je totiž čekat téměř čtyři hodiny.

Hill měla na pódium nastoupit v osm třicet večer, ukázala se však až po půlnoci. Někteří fanoušci si na její příchod poté přichystali cedulky jako: "Právě jsi o jednoho přišla," anebo: "Tohle je urážející," načež muzikantka prohlásila, že toto gesto je "neuctivé" a že "by to neměli dělat". Dále mezi omluvou za zpoždění potěšila méně vhodnými výroky jako: "Celá svoje mladá léta jsem obětovávala svůj vlastní život, abych vám dala lásku, a fakt nevím, co vám mám říct, když si stěžujete," anebo: "Sama osobně vím, že vám za to čekání stojím." Pod článkem se můžete podívat na záznam této omluvy.

Brooklynský koncert měl být druhou zastávkou nového turné Lauryn Hill, ten první naplánovaný o den dříve byl ale kvůli nepřízni počasí přeložen. Hill se proslavila v legendárních The Fugees, její sólový debut "The Miseducation Of Lauryn Hill" jí vysloužil pět Grammy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY