Victoria Beckham odmítla účast na druhém comebacku Spice Girls

02.01.2011 14:54 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© fanpop.com
Slavný britský girlband Spice Girls se měl podle médií pokusit o druhý comeback. Dámy měly vystoupit na zahajovacím ceremoniálu letních olympijských her, které budou probíhat v Londýně v roce 2012, následně měly vyjet i na turné. Victoria Beckham aka Posh Spice však tuto informaci dementovala.

Podle News Of The World uvedl zdroj blízký zpěvačce: "Victoria už se Spice Girls nevystoupí. Nechce být tou, která pokazí zábavu, zkrátka jen necítí, že je dost dobrou umělkyní, která by se mohla tak lehce vrátit všechny ty roky zpátky. Ostatním členkám se nápad líbí, ale to prostě už není pro Victorii. Prosadila se docela dobře ve světě módy, takže by to pro ni bylo něco jako krok zpátky. Taky si moc dobře uvědomuje, že není nejsilnější zpěvačkou světa, takže nechce být v pozici, aby mohla být znovu kritizována." Beckham se kromě kariéry ve světě módy chce soustředit i na mateřství. K návratu do skupiny nepomohlo ani přemlouvání šéfa kapely Simona Fullera a Victoriina manžela Davida Beckhama, Victoria ale dala velkorysé svolení ostatním členkám Spice Girls, aby si za ni našli náhradu. To už se však nelíbí těm, co se o program ceremoniálu starají, nemá to podle nich bez Victorie smysl.

Spice Girls jsou nejprodávanějším girlbandem celého světa. Prodaly více než 80 milionů nahrávek, a to s pouze čtyřmi alby a dvanácti singly. Jejich debutu "Spice" se prodalo 23 milionů kusů, čímž se stal nejprodávanějším albem dívčí skupiny v historii hudebního průmyslu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY