Colours Of Ostrava potvrzují Apollo 440 a Blackfield

10.12.2010 12:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Apollo 440
© facebook interpreta
Po zahájení prodeje vstupenek oznamují organizátoři tuzemského festivalu Colours Of Ostrava další vystupující. Jedná se o britskou formaci Apollo 440 a Blackfield, společný projekt Stevena Wilsona, frontmana Porcupine Tree, a izraelského zpěváka Aviva Geffena.

Apollo 440 prosluli divokým mixem elektroniky, rocku, ambientu i taneční hudby. Pro svůj nadčasový feeling se jejich skladby objevily v řadě reklam, počítačových her a filmů - pro příklad jmenujme snímky jako "60 sekund", "Spider-Man" nebo "Charlieho andílci". "Koncerty Apollo 440 překypují energií a jsou velkým zážitkem. Na Colours představí skladby z nového alba 'The Future's What It Used To Be' a samozřejmě většinu svých hitů," dodala ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Druhá potvrzená formace Blackfield potěší zejména ctitele kapely Porcupine Tree, která se objevila v ČR loni právě na Colours. Z kolaborace dvou zdánlivě rozdílných hudebníků vznikají písně s nezaměnitelných charismatem. Posluchači se o tom budou most přesvědčit ještě před vystoupením formace na ostravském festivalu, neboť kapela vydává v březnu příštího roku novinkové album.

Festival Colours Of Ostrava, který se bude konat od 14. do 17. července, nabídne na šestnácti scénách přes sto šedesát kapel, DJs, filmů, diskusí, workshopů či divadel včetně největších hvězd světové hudby. Čtyřdenní vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti Ticketpro, v současné chvíli se prodává omezený počet pěti tisíc kusů za cenu 1 390 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY