3 x 2CD HAPKY a HORÁČKA / 3 x CD MICHAELA JACKSONA / 3 x CD BLACK EYED PEAS / 3 x CD MISHY / 2 x 2 vstupy na FANFARE CIOCARIA a další

17.01.2011 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 30. ledna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Hapka & Horáček - Benefice černých koní
© facebook interpreta
Autorská dvojice Petr Hapka a Michal Horáček se rozhodla shrnout svou dosavadní kariéru. Pánové vydali poprvé kompletní výběr svých nejslavnějších písní pod názvem "Benefice černých koní". Dvoudiskový set přinesl celkem šestatřicet písní včetně bonusu na druhém albu "Tante cose da veder" v podání Karla Gotta. Píseň pochází z posledního díla - lyrikálu "Kudykam", jenž si svou premiéru odbyl v loňském roce. V té době vyšlo i příslušné CD. Kromě Karla Gotta uslyšíte během sto padesáti minut také například Hanu Hegerovou (pro kterou složilo duo svou první společnou píseň), Janu Kirschner, Lucii Bílou či Richarda Müllera. Nebudou chybět ani bonusy z Manéže Bolka Polívky. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD HAPKY a HORÁČKA "Benefice černých koní" vstoupíte tady.


Michael Jackson - Michael
© facebook interpreta
Je známo, že ačkoli Michael Jackson vydával desky poměrně zřídka, neustále nahrával nové a nové písničky. Často pak vybíral na finální verzi ze stovek nahrávek. Není proto divu, že takové množství materiálu, které po jeho smrti zůstalo, enormně zajímá i jeho vydavatelství. Prvním albem, které někteří nazývají kompilací, je CD "Michael" obsahující deset písniček z jeho pozůstalosti produkovaných několika váženými producenty jako Akon nebo Red One a Jacksonem samotným. Vedle novinek připravovaných na další album tu najdete i dvě věci z éry "Thrilleru" a "(I Like) The Way You Love Me", jež vyšla už v roce 2004 na "The Ultimate Collection". Vedle Michaela Jacksona pak na desce uslyšíte ještě Akona, 50 Centa a Lennyho Kravitze. Část příznivců nebo třeba i Jacksonův bratr Randy tvrdí, že v některých písničkách samotný Král popu nezpívá. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHAELA JACKSONA "Michael" vstoupíte tady.


Black Eyed Peas - The Beginning
© facebook interpreta
Hiphopová formace Black Eyed Peas se chvíli po vydání alba "The E.N.D." pustila do příprav dalšího díla, které na zmiňovanou nahrávku navázalo. Dvanáctka nových songů, na kterých se vydatně podíleli kromě jiných také Francouz David Guetta, DJ Ammo nebo Rodney "Darkchild" Jerkins, symbolizuje další vývoj. Je také "svěžím začátkem a novým pohledem na svět," jak prozradil jeden ze členů a producentů will.i.am. Pilotním singlem se stala písnička "The Time (Dirty Bit). Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD THE BLACK EYED PEAS "The Beginning" vstoupíte tady.


Misha - Ako nikdy predtým
© facebook interpreta
Tři roky po desce "13000Krát" přišla slovenská Misha s dalším albem. Zlatá slavice a držitelka ceny Aurel, která odstartovala kariéru jako vítězka talentové soutěže Coca-Cola Popstar, na desce "Ako nikdy predtým" spojila síly s producentem Opakem z hiphopové skupiny AMO. Jeho vydání avizoval singl "Ako dlho sa to dá" a stejně jako ten se většina písní na albu nese v pomalejším tempu. Vedle nových věcí pak deska obsahuje i starší singly "Krídla" a "Budeme alright", kde hostuje Richard Müller. Mezi dalšími spolupracovníky jsou třeba americký rapper Nironic nebo slovenský zpěvák Robo Papp, se kterým Misha natočila společný duet pro muzikál "Príbeh ulice". Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MISHY "Ako nikdy predtým" vstoupíte tady.


Fanfare Ciocarlia
© facebook interpreta
Milovníci svižné balkánské hudby jistě nemohou dospat 20. ledna, kdy do Česka přijede formace Fanfare Ciocarlia. Nejrychlejší "dechovka" má opět namířeno do pražského Paláce Akropolis. Fanfare Ciocarlia představí návštěvníkům novinkovou nahrávku projektu "Balkan Brass Battle". Deska má vyjít letos v květnu. V podání temperamentních Rumunů půjde o jedinečný zážitek. Dosvědčuje to i ocenění BBC World Music Award, které početná formace získala v roce 2006. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž trvá pouze do úterý 18. ledna včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na FANFARE CIOCARIA vstoupíte tady.


Magnifico
© facebook interpreta
Slovinský hudebník Magnifico a jeho skupinka Turbolentza mají na kontě několik hitů, které brzy představí i našemu publiku. Pod uměleckým jménem Magnifico se skrývá Robert Pešut. Se svými kolegy z kapely míchá funk, balkán, disco i elektroniku s humorem a nadsázkou ve stylu Borata. V písních satiricky reflektuje dění ve společnosti, která je podobně jako v Česku nakažená korupcí, politickými skandály i intrikami mafiánských zbohatlíků. Muzikant se jednoduše nebojí vytáhnout tabuizovaná témata a udělat z nich věc veřejnou. Svou odvahu dokázal i v mediální rovině. Na obalu debutu se nechal vyfotit v kýčovitém převleku jako Zeleni Jure, bůh plodnosti a hojnosti. Na další desce udeřil na to nejbolavější místo balkánských vztahů; nazval ho totiž "Kdo je čefur", podle přezdívky, kterou Slovinci přezíravě označují své sousedy z jihu. Když roku 2002 připravoval slovinskou soutěžní píseň pro Eurovizi, výsledkem byl mezinárodní skandál. Skladbu "Samo lijubezen" ("Jedině láska") totiž dle jeho pokynů zpívalo trio transvestitů, což spustilo mediální lavinu. Po protestech homofobních Slovinců proti gayům následovala vášnivá debata v parlamentu, která měla odezvu i na půdě EU. V neděli 30. ledna se pochlubí svou tvorbou v pražském Paláci Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Pozor! Soutěž trvá pouze do čtvrtku 27. ledna včetně.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na MAGNIFICO vstoupíte tady.


The Roads
© theroads.de
Česko-britská formace The Roads se za poslední roky stala důležitou součástí tuzemské hudební scény. Pokud jste ještě nezažili jejich vystoupení, které se často zvrhne v jednu velkou párty, kdy publikum tančí na stolech, na baru i na pódiu spolu s kapelou, můžete to napravit. Podobnou show totiž muzikanti chystají na 3. února v Lucerna Music Baru. Společně s The Roads vystoupí také Lus3. Hlavními atributy této electro-punkové formace je "hravost, drzost a styl". Současnou podobu získala kapela na jaře loňského roku, kdy do kapely přišla zpěvačka Veronika Kratochvílová. Svou tvorbou potěší zejména fanoušky Yeah Yeah Yeahs, The Ting Tings, CSS nebo Robots In Disguise. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na THE ROADS + LUS3 vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY