- musicserver.cz">

Keisha Buchanan: "Moje album bude šok"

07.12.2010 16:39 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Keisha Buchanan
© sugababes.com
Šestadvacetiletá Keisha Buchanan, ex-členka Sugababes, pracuje na své debutové sólové nahrávce už více než rok, podle jejích slov bude výsledek pro fanoušky velký šok.

"Měla jsem i nějaký čas volno. Pracovala jsem každý den od třinácti let, takže bylo fajn vzít věci trochu zvolna. Ale jinak ve studiu makáme na albu doopravdy hodně. Bude syrové, čerstvé a myslím, že hodně lidí bude docela v šoku. Není to typický směr, který by ode mě lidi čekali," prozradila. Keisha Buchanan byla poslední původní členkou girlbandu Sugababes. V září 2009 byla managementem kapely vyhozena, následně od vedení vydavatelství Universal dostala smlouvu na sólovou desku. V triu ji nahradila Jade Ewen, zpěvačka zastupující Anglii v Eurovizi 2009.

Před nedávnem také Buchanan navštívila gala večer American Express My Live Story v Abbey Road Studios, kde se poprvé od svého odchodu ze Sugababes mohla setkat s se svými ex-kolegyněmi a její náhradou, celý večer se však sobě dámy vyhýbaly. Na akci vystoupili kupříkladu Kaiser Chiefs nebo Mark Ronson.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY