Roxette ohlásili nový singl i celé album

06.12.2010 22:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Roxette - She's Got Nothing On (But The Radio)
© facebook interpreta
Jak jsme již před časem informovali, švédské duo Roxette v rámci světového turné přijede v červnu příštího roku i na koncert do Prahy. Kromě známých hitů ale Per a Marie přijedou představit i nové album.

V pondělí 6. prosince Roxette formou písemné tiskové zprávy zveřejnili, že ve vší tichosti natočili nové studiové album, které vydají v únoru příštího roku. Jejich v pořadí čtrnáctá studiovka se bude jmenovat "Charm School" a přinese celkem dvanáct nových písní. Kdo si album koupí jakožto download přes iTunes, dostane jednu bonusovou novou skladbu navíc. Za pilotní singl byla zvolena píseň "She's Got Nothing On (But The Radio)", který bude mít v rádiích světovou premiéru 4. ledna příštího roku.

Kapela již zveřejnila i finální tracklist desky. Album "Charm School", které vyjde 14. února, bude obsahovat tyto tracky: Way Out, No One Makes It On Her Own, She’s Got Nothing On (But The Radio), Speak To Me, I’m Glad You Called, Only When I Dream, Dream On, Big Black Cadillac, In My Own Way, After All, Happy On The Outside, Sitting On The Top Of The World.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY